Hannula Kaisa

NimiKaisa Hannula
Alue / kaupunginosaAla-haapalehto
Puhelinnumero0451233401
Sähköpostiosoitekaisa-hannula@hotmail.com
Nettisivu 
Lemmikkieläimet 
Hinta750
Erityistä/lisätietoja2 paikkaa vapaana PERHEPÄIVÄHOITOON ALA-HAAPALEHDOSSA. Teemme työtä 2 yrittäjän voimin, ryhmässä saa olla kaikkiaan 8 lasta samanaikaisesti.
Ollaan aloitettu palveluseteli yrittäjinä elokuussa 2016. Hoitoaikamme ovat pääasiallisesti klo 07-16.30 välillä. Perhepäivähoito on vanhemmille lähes saman hintaista, kuin päiväkoti. Hoitaja toimii kuitenkin huomattavasti pienemmässä ryhmässä, max.4 lasta samanaikaisesti. Meillä aikuisen huomio ja syli ovat suuri osa toimintaa. Lapset kasvaa tiiviiksi ryhmäksi, jotka osaavat leikkiä kaikenikäisten kavereiden kanssa. Perhepäivähoitoon haetaan samoin kuin muuhunkin päivähoitoon kaupungin sivuilta.
Lapsille tarjotaan kiireetöntä hoitoa kotiympäristössä. Tärkeää on kohdella lapsia tasapuolisesti. Liikumme paljon sisällä sekä ulkona. Teemme yhteistyötä myös alueen muiden perhepäivähoitajien kanssa, joten pääsemme harjoittelemaan isossa ryhmässä toimimista kuitenkin aina kerrallaan vain muutaman tunnin ajan, jolloin melusta ei tule lapselle ylimääräistä stressiä.
Aloitamme aamun rauhoittumalla aamupiiriin, jossa keskustelemme lasten kuulumiset. Meillä on päivän aikana paljon vapaata toimintaa, kuin myös ohjattuja tuokioita. Lapsiryhmän jaksaminen määrittää toimintaamme suurelta osin.
Suoritimme perhepäivähoitajan tutkinnon viime keväänä. Olemme aktiivisia, positiivisia ja tykkäämme toimia lasten kanssa.
Löydät meidät niin kaupungin (kun laitat hakemuksen kaupungille, muista valita myös perhepäivähoito valikosta, jotta saat tietoa vapaista perhepäivähoito paikoista lähelläsi).