Keltakangas Eeva

NimiEeva Keltakangas
Alue / kaupunginosaRanta-Kastelli
Puhelinnumero0407309775
Sähköpostiosoiteeeva.keltakangas@gmail.com
Nettisivu
Lemmikkieläimet
Hinta800€
Erityistä/lisätietoja

Olisiko tässä teidän aarteillenne sopiva hoitaja?

Asumme omakotitalossa lähellä monia virikkeitä -kivat puistot, perhekerhot, Ouluhallin kuperkeikka, Superparkin perheaamu, kirjasto jne. 

Toiminnallisia päiviä lasten tahdissa ja vastapainona rauhallisia syli-, luku-, leikki- ja lepohetkiä. Lasten liikunta on erityisen lähellä sydäntäni. Lisäksi kokonaisvaltaista maailman ihmettelyä ja tutkimista; kiinnostavat aiheet tulevat spontaanisti lasten kiinnostusten kohteista. Niistä luomme oman maailmamme askartelun, musiikin ja liikkumisen muodoissa. Kokkailen tavallista kotiruokaa ja lapset saavat osallistua keittiö- ja leipomispuuhiin. 

Yli-innokkaasti kannustamalla, iloisen höpsöllä ja ymmärtäväisellä asenteella sekä yhdessä riemuitsemalla opimme yhdessä uusia asioita ja taitoja. Tsemppipeukut ja taputukset raikaavat meillä päivittäin. 

Omat neljä lastamme haluavat olla myös tärkeitä hoitolapsillemme. Kavereina, hoivaajina ja arjen hetkissä mukana. Myös koiramme ja gerbiililaumamme ovat mukana hoitopäivissä. Ne tuovat iloa kaikille, harjoittelemme myös empaattisuutta hoivailemalla niitä. 

Olen entinen ope. Vuosien työkokemus molemmista ammateista. 

Ottakaa yhteyttä ja kyselkää rohkeasti :) Hoitolapseni ovat minulle ja perheelleni kullanarvoisia murusia!