Honkanen Nina

Nimi:Nina Honkanen
Alue. Eteläinen, pohjoinen jne:Keskinen
Kaupunginosa:Karjasilta
Puhelinumero:044 559 6058
Sähköposti:nina.honkanen1@gmail.com
Nettisivusto yms. linkit:
Hinta:799€ (omavastuu max. 308€)
Erityistä/lisätietoja/esittely/oma teksti:

Olen 42-vuotias yksityinen perhepäivähoitaja ja kahden koululaisen äiti. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja (sosionomi), terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. 

Työhistoriani alussa työskentelin vuosia terveydenhoitajana ympäri Suomea, lähinnä neuvoloissa ja kouluilla, mutta myös päivystyksessä ja rokotetutkimusten parissa tutkimushoitajana. 

Ammatinvaihdoksen myötä päädyin lastentarhanopettajan työhön ja syksyllä -17 hyppäsin yrittäjäksi ja perhepäivähoitajaksi. 

Olen lempeän jämpti perhepäivä-hoitaja ja yhteistyökykyinen perheiden kasvatuskumppani. Avoin keskusteluyhteys vanhempien kanssa on mielestäni äärimmäisen tärkeää. 

Sijaitsemme rauhallisella Karjasillan rintamamiestaloalueella vain kivenheiton päässä keskustasta. Aidattu pihamme on iso omena-puineen ja marjapensaineen. Sieltä löytyy muun muassa leikkimökki, keinut ja hiekkalaatikko. 

Olemme paljon ulkona, lämpiminä kesäpäivinä sisällä käydään vain syömässä ja nukkumassa. Pihalla vilistää oravia, siilejä ja pari iloista koululaista iltapäivisin. He osallistuvat mieluusti hoitolasten touhuihin. 

Meillä on kaksi lapsirakasta pientä koirapoikaa, jotka ovat mainioita kasvun kumppaneita lapsille. Meillä asustaa myös kaksi gerbiiliä. 

Olen palveluseteliyrittäjä ja päivä-hoitotoimintani on Oulun kaupungin valvomaa. Jos, kiinnostuit ja etsit lapsellesi perhepäivähoitopaikkaa, ota ihmeessä yhteyttä, kerron mieluusti lisää. Paikkatilanne elää, sillä perheiden tilanteet voivat muuttua nopeastikin. 

Hoitopaikkatiedustelut: nina.honkanen1@gmail.com