Tolonen Anna / Annala

Alue / kaupunginosaHolstinmäki, Kello
Puhelinnumero044-9849454
Sähköpostiosoiteypphannala@gmail.com
Nettisivuwww.facebook.com/ypphanna
LemmikkieläimetKoirat Tara 9v ja Roope 11v
Hinta799€  (max omavastuu 308e)
Erityistä/lisätietoja

VAPAANA 1 OSA-AIKAINEN HOITOPAIKKA ESKARILLE TAI KOULUN ALOITTANEELLE.


Hoitopaikan toiminta on luontoon ja ilmaisutaitoihin painottuvaa. Päiviimme sisältyy paljon syliä, ulkoilua, luonnon ihmettelyä, englannin kielikylpyjä (lorut, laulut, tervehtimiset, aakkoset, numerot...), sekä retkeilemme säännöllisesti mm. kirjastoon ja puistoihin. Meille valmistui viime kesänä uusi leikkipuisto viereen, jossa olemme innokkaasti touhunneet päivittäin.

Teemme yhteistyötä lähialueiden muiden hoitajien kanssa mm. retkien ja puistoilun muodossa.

Hoitopaikka on avoinna ma-pe klo 07.30-16.30.

Tarjoan lisäaineetonta kotiruokaa. Suosimme luomua ja lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan. Ruoat valmistan itse tuoreista raaka-aineista, ja lapset pääsevät osallistumaan usein myös leivontahetkiin. Ruoanlaitossa käytämme myös paljon riistalihaa. Ruokamme on laktoositonta, ja myös muiden erilaisten ruoka-ainerajoitteiden huomiointi on toteutettavissa.

Vaihtoehtoiset kommunikointivälineet ja monimuotoiset erityistarpeet ovat tuttuja. Ryhmän arjessa on käytössä mm. kuvakortit ja -taulut puheen tukena, sekä lapset innostuvat kovasti myös käyttämistäni tukiviittomista. Hallitsen vaativankin diabeteshoidon. Koulutukseltani olen lähihoitaja (lapset ja nuoret) ja työskennellyt niin perheissä, kuin päiväkodeissa. Perhepäivähoitajana olen toiminut vuodesta 2015.

Toimin Oulun yksityiset päivähoitajat ry:n puheenjohtajana, ja olen aktiivisesti mukana yksityisen perhepäivähoidon kehittämistoiminnassa. Lisäkouluttaudun jatkuvasti omaehtoisesti (mm. MiniVerso, PIKI-koulutus, EA1)