Tolonen Anna

NimiAnna Tolonen
Alue / kaupunginosaHolstinmäki, Kello
Puhelinnumero044-9849454 
Sähköpostiosoiteanski.tolonen@gmail.com
Nettisivuwww.facebook.com/ypphanna
Lemmikkieläimet7v Tara-koira
Hinta768€
Erityistä/lisätietoja

 

Hoitopaikan toiminta on luontoon ja ilmaisutaitoihin painottuvaa. Päiviimme sisältyy paljon syliä, ulkoilua, luonnon ihmettelyä, englannin kielikylpyjä (lorut, laulut, tervehtimiset), sekä retkeilemme paljon mm. kirjastoon ja puistoihin. Toiminta on aina pedagogisesti hyvin perusteltua, ja suunnittelemme lasten kanssa yhdessä toimintaa ryhmän kiinnostusten ja tarpeiden mukaisesti. Pidämme vahvasti kiinni myös kodinomaisuudesta, ja vannon vahvasti arjen pedagogiikan nimeen. Teemme yhteistyötä lähialueiden muiden hoitajien kanssa aktiivisesti.

Hoitopaikka on avoinna ma-pe klo 7-17. 

Tarjoan lisäaineetonta kotiruokaa. Suosimme luomua mahdollisuuksien mukaan. Ruoat valmistan itse tuoreista raaka-aineista, ja lapset pääsevät osallistumaan usein myös leivontahetkiin. Ruoanlaitossa käytämme myös paljon riistalihaa.

Olen koulutukseltani lähihoitaja, ja kokemusta on myös päiväkotimaailmasta. Olen toiminut mm. erityisavustajana, joten esimerkiksi vaihtoehtoiset kommunikointivälineet ja monimuotoiset erityistarpeet ovat tuttuja. Hallitsen vaativankin diabeteshoidon.

Asumme omakotitalossa Holstinmäellä, lähellä moottoritien liittymää. Pystyn palvelemaan niin Haukiputaan alueen asiakkaita, kuin myös Herukan suunnalta tulevia. Perheessämme on koira, joka on hoitopäivän aikana pääosin ulkona. Omakotitalomme sijaitsee metsän reunalla, päättyvän tien kääntöpaikalla, joten liikkumisemme on turvallista.

Toimin Oulun yksityiset päivähoitajat ry:n puheenjohtajana, ja olen aktiivisesti mukana yksityisen perhepäivähoidon kehittämistoiminnassa, ja kouluttaudun jatkuvasti omaehtoisesti.

 

Tällä hetkellä ryhmämme kokopäiväpaikat ovat täynnä, vapaana osapäivähoitopaikka eskarille/koululaiselle. Ryhmän vapautuvista hoitopaikoista ilmoitetaan täällä ja hoitopaikan Facebook-sivuilla.