Tolonen Anna / Vihreä Lippu

Alue / kaupunginosaHolstinmäki, Kello
Puhelinnumero044-9849454
Sähköpostiosoiteypphannala@gmail.com
Nettisivuwww.facebook.com/ypphanna
LemmikkieläimetSuomenajokoira Roope 13v.
Hinta850 €
Erityistä/lisätietoja

VAPAANA HETI 1 OSA-AIKAINEN HOITOPAIKKA ESKARILLE TAI KOULUN ALOITTANEELLE. 


Varhaiskasvatusikäisten osalta mahdollisesti vapautumassa 2 paikkaa syksyllä 2023. Ota yhteyttä jo nyt, jos tarvitset lapsellesi mukavan pientä ja kotoisaa perhepäivähoitopaikkaa! :)


Tervetuloa Annalaan!


Hoitopaikan toiminta on luontoon ja kestävään kehitykseen painottuvaa. Meillä on Vihreä Lippu-sertifikaatti. VL-toimintaa toteutamme yhteistyössä Perhepäivähoito Meskulan poppoon kanssa. 

Vihreä Lippu-ohjelman periaatteet ovat:

OSALLISUUS: Lapset ja nuoret ovat aktiivisia toimijoita projektien suunnittelussa, toteutuksessa ja tulosten arvioinnissa

YMPÄRISTÖKUORMITUKSEN VÄHENTÄMINEN

KESTÄVÄN KEHITYKSEN KASVATUS osana jokapäiväistä arkea

JATKUVA PARANTAMINEN: pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen kehitys

YHTEISTYÖ ympäröivän yhteiskunnan kanssa


Meille on myönnetty myös Makuaakkoset-diplomi®, joka on päiväkodeille ja perhepäiväkodeille myönnettävä tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti kestävän ruokailun edistämisestä. Diplomi on osoitus siitä, että hoitopaikassa huolehditaan varhaiskasvatusikäisten ruokailulle asetettujen ravitsemus-, terveys-, tapakasvatus- ja kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumisesta.


---Päiviimme sisältyy paljon syliä, ulkoilua, luonnon ihmettelyä, englannin kielikylpyjä (lorut, laulut, tervehtimiset, aakkoset, numerot...), sekä retkeilemme säännöllisesti mm. kirjastoon, metsään ja leikkipuistoihin. 

Teemme yhteistyötä lähialueiden muiden hoitajien kanssa mm. retkien ja puistoilun muodossa.

Hoitopaikka on avoinna ma-pe klo 07.30-16.30.

Tarjoan lisäaineetonta kotiruokaa. Suosimme luomua ja lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan. Ruoat valmistan itse tuoreista raaka-aineista, ja lapset pääsevät osallistumaan usein myös leivontahetkiin. Ruoanlaitossa käytämme myös paljon riistalihaa. Ruokamme on laktoositonta, ja myös muiden erilaisten ruoka-ainerajoitteiden huomiointi on toteutettavissa.

Vaihtoehtoiset kommunikointivälineet ja monimuotoiset erityistarpeet ovat tuttuja. Ryhmän arjessa on käytössä mm. kuvakortit ja -taulut puheen tukena, sekä lapset innostuvat kovasti myös käyttämistäni tukiviittomista. Hallitsen vaativankin diabeteshoidon. Koulutukseltani olen lähihoitaja (lapset ja nuoret) ja työskennellyt niin perheissä, kuin päiväkodeissa. Perhepäivähoitajana olen toiminut vuodesta 2015.

Toimin Oulun yksityiset päivähoitajat ry:n puheenjohtajana, ja olen aktiivisesti mukana yksityisen perhepäivähoidon kehittämistoiminnassa. Lisäkouluttaudun jatkuvasti (mm. MiniVerso, PIKI-koulutus, EA1).