Tolonen Anna / Vihreä Lippu

Alue / kaupunginosaHolstinmäki, Kello
Puhelinnumero044-9849454
Sähköpostiosoiteypphannala@gmail.com
Nettisivuwww.facebook.com/ypphanna
LemmikkieläimetSuomenajokoira Roope 12 v.
Hinta799€  (max omavastuu 308e)
Erityistä/lisätietoja

VAPAANA 1 OSA-AIKAINEN HOITOPAIKKA ESKARILLE TAI KOULUN ALOITTANEELLE.


Tervetuloa Annalaan!


Hoitopaikan toiminta on luontoon ja kestävään kehitykseen painottuvaa. Olen Vihreä Lippu-toimija ensimmäistä kautta, tähtäämme tammikuussa 2022 saatavaan sertifikaattiin. VL-toimintaa toteutamme yhteistyössä Perhepäivähoito Meskulan kanssa.

Päiviimme sisältyy paljon syliä, ulkoilua, luonnon ihmettelyä, englannin kielikylpyjä (lorut, laulut, tervehtimiset, aakkoset, numerot...), sekä retkeilemme säännöllisesti mm. kirjastoon, metsään ja leikkipuistoihin. 

Teemme yhteistyötä lähialueiden muiden hoitajien kanssa mm. retkien ja puistoilun muodossa.

Hoitopaikka on avoinna ma-pe klo 07.30-16.30.

Tarjoan lisäaineetonta kotiruokaa. Suosimme luomua ja lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan. Ruoat valmistan itse tuoreista raaka-aineista, ja lapset pääsevät osallistumaan usein myös leivontahetkiin. Ruoanlaitossa käytämme myös paljon riistalihaa. Ruokamme on laktoositonta, ja myös muiden erilaisten ruoka-ainerajoitteiden huomiointi on toteutettavissa.

Vaihtoehtoiset kommunikointivälineet ja monimuotoiset erityistarpeet ovat tuttuja. Ryhmän arjessa on käytössä mm. kuvakortit ja -taulut puheen tukena, sekä lapset innostuvat kovasti myös käyttämistäni tukiviittomista. Hallitsen vaativankin diabeteshoidon. Koulutukseltani olen lähihoitaja (lapset ja nuoret) ja työskennellyt niin perheissä, kuin päiväkodeissa. Perhepäivähoitajana olen toiminut vuodesta 2015.

Toimin Oulun yksityiset päivähoitajat ry:n puheenjohtajana, ja olen aktiivisesti mukana yksityisen perhepäivähoidon kehittämistoiminnassa. Lisäkouluttaudun jatkuvasti (mm. MiniVerso, PIKI-koulutus, EA1).