Tolonen Anna

NimiAnna Tolonen
Alue / kaupunginosaHolstinmäki, Kello
Puhelinnumero044-9849454
Sähköpostiosoiteypphannala@gmail.com
Nettisivu

www.facebook.com/ypphanna 
https://yksityinen-perhepaivahoitaja-anna-tolonen.webnode.fi/

Lemmikkieläimet8v Tara-koira
Hinta768€
Erityistä/lisätietoja

 

RYHMÄSTÄMME VAPAUTUMASSA MYÖHEMMIN KEVÄÄLLÄ 2020 (viimeistään 1.8.2020 alkaen) 2 KOKOAIKAISTA HOITOPAIKKAA!

Otamme tutustujia ilolla vastaan tammikuusta 2020 alkaen. Ryhmässä syksyllä 2020 jatkavat ovat 3-4-vuotiaita. Ota yhteyttä vaikka jo nyt sähköpostitse tai puhelimitse tarvitessasi hoitopaikkaa.

 

Hoitopaikan toiminta on luontoon ja ilmaisutaitoihin painottuvaa. Päiviimme sisältyy paljon syliä, ulkoilua, luonnon ihmettelyä, englannin kielikylpyjä (lorut, laulut, tervehtimiset, aakkoset, numerot...), sekä retkeilemme säännöllisesti mm. kirjastoon ja puistoihin. Meille valmistui juuri tänä kesänä uusi leikkipuisto viereen, jossa olemme innokkaasti touhunneet päivittäin.

Teemme yhteistyötä lähialueiden muiden hoitajien kanssa aktiivisesti retkien ja puistoilun muodossa.

Hoitopaikka on avoinna ma-pe klo 07.30-16.30.

Tarjoan lisäaineetonta kotiruokaa. Suosimme luomua mahdollisuuksien mukaan. Ruoat valmistan itse tuoreista raaka-aineista, ja lapset pääsevät osallistumaan usein myös leivontahetkiin. Ruoanlaitossa käytämme myös paljon riistalihaa.

Vaihtoehtoiset kommunikointivälineet ja monimuotoiset erityistarpeet ovat tuttuja. Ryhmän arjessa on käytössä mm. kuvakortit puheen tukena, sekä lapset innostuvat kovasti myös käyttämistäni tukiviittomista. Hallitsen vaativankin diabeteshoidon. Koulutukseltani olen lähihoitaja (lapset ja nuoret) ja työskennellyt niin perheissä, kuin päiväkodeissa. Perhepäivähoitajana olen toiminut vuodesta 2015.

Toimin Oulun yksityiset päivähoitajat ry:n puheenjohtajana, ja olen aktiivisesti mukana yksityisen perhepäivähoidon kehittämistoiminnassa. Lisäkouluttaudun jatkuvasti omaehtoisesti.