Tolonen Anna / Vihreä Lippu

Kaupunginosa:Holstinmäki, Kello
Puhelinnumero:044-9849454
Sähköpostiosoite:ypphannala@gmail.com
Nettisivu:Facebook
Lemmikkieläimet:Suomenajokoira Teppo
Hinta:942 € 
Erityistä/lisätietoja:

VAPAANA HETI 1 OSA-AIKAINEN HOITOPAIKKA ESKARILLE TAI KOULUN ALOITTANEELLE.

---


Tervetuloa Annalaan!
 

Hoitopaikan toiminta on luontoon ja kestävään kehitykseen painottuvaa. 

Meillä on Vihreä Lippu-sertifikaatti. VL-toimintaa toteutamme yhteistyössä Perhepäivähoito Meskulan poppoon kanssa. 

Vihreä Lippu-ohjelman periaatteet ovat osallisuus, ympäristökuormituksen vähentäminen, kestävän kehityksen kasvatus, jatkuva parantaminen ja yhteistyö ympäröivän yhteiskunnan kanssa.

 

Meille on myönnetty myös Makuaakkoset-diplomi®, joka on päiväkodeille ja perhepäiväkodeille myönnettävä tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti kestävän ruokailun edistämisestä. Diplomi on osoitus siitä, että hoitopaikassa huolehditaan varhaiskasvatusikäisten ruokailulle asetettujen ravitsemus-, terveys-, tapakasvatus- ja kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumisesta.

 

---

Annala sijaitsee Holstinmäellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Päiviimme sisältyy paljon syliä, ulkoilua, luonnon ihmettelyä, englannin kielikylpyjä (lorut, laulut, tervehtimiset, aakkoset, numerot...), sekä retkeilemme säännöllisesti mm. kirjastoon, metsään ja leikkipuistoihin. 

Teemme yhteistyötä lähialueiden muiden hoitajien kanssa mm. retkien ja puistoilun muodossa.

Hoitopaikka on avoinna ma-pe klo 07.30-16.30.

Tarjoan lisäaineetonta kotiruokaa. Suosimme kotimaista, luomua ja lähiruokaa. Ruoat valmistan itse tuoreista raaka-aineista, ja lapset pääsevät osallistumaan usein myös leivontahetkiin. Ruoanlaitossa käytämme myös paljon kotimaista riistalihaa. Ruokamme on laktoositonta.

Vaihtoehtoiset kommunikointivälineet ja monimuotoiset erityistarpeet ovat tuttuja. Ryhmän arjessa on käytössä mm. kuvakortit ja -taulut puheen tukena, sekä lapset innostuvat kovasti myös käyttämistäni tukiviittomista. Hallitsen vaativankin diabeteshoidon. Koulutukseltani olen lähihoitaja (lapset ja nuoret) ja työskennellyt niin perheissä, kuin päiväkodeissa. Perhepäivähoitajana olen toiminut jo 10 vuoden ajan.

Toimin Oulun yksityiset päivähoitajat ry:n puheenjohtajana, ja olen aktiivisesti mukana yksityisen perhepäivähoidon kehittämistoiminnassa. Lisäkouluttaudun jatkuvasti työtäni tukien (mm. MiniVerso, PIKI-koulutus, EA1, voimavaraistava vanhemmuuden tukeminen).