Sihvonen Suvi

NimiSuvi Sihvonen/ Nauru Nappulat
Alue / kaupunginosaKello/Takkuranta
Puhelinnumero0407060580
Sähköpostiosoitesuvsih@gmail.com
Nettisivuhttps://www.facebook.com/Päivähoito-Nauru-Nappulat-1048225798717276/
Lemmikkieläimet 
Hinta768
Erityistä/lisätietojaOlemme kahden hoitajan ryhmä. Molemmat koulutukseltamme lähihoitajia ja työskennelleet vuosia päiväkodissa.

Meille mahtuu yhteensä 8 kokopäiväistä lasta taaperoista viskareihin. Lisäksi mahtuu 2 eskaria/ekaluokkalaista puolipäivähoitoon. 

Toimintamme on monipuolista, lasten ja vanhempien toiveita kuuntelevaa ja huomioivaa. Meillä sylitellään paljon, ulkoillaan ja retkeillään, luetaan satuja, laulellaan ja lorutellaan, askarrellaan ja leivotaan. Lasten omalle vapaalle leikille on runsaasti aikaa joka päivä. Pienessä ryhmässämme hoito on hyvin lapsilähtöistä. Jokaiselle lapselle on aikaa yksilöllisesti. Hyvät käytöstavat, toisten huomioonottaminen ja rehellisyys ovat esimerkkejä arvoistamme. Meille on tärkeää aito läsnäolo ja vuorovaikutus lasten ja vanhempien kanssa, että lapsella ja vanhemmilla on mukavaa tulla ja tuoda lapsi hoitoon luottavaisin mielin.

Meillä on erillinen omakotitalo toimitilana Kellon Takkurannalla, jonne on helppo tulla, talo sijaitsee n. 0,5 km Takkurannantien ja 4-tien risteyksestä. Talossa on iso aidattu piha, jossa on leikkimökki, kiikkuja, hiekkalaatikko, trampoliini ja paljon leluja eri leikkeihin. Vastavalmistunut leikkipuisto on ihan lähellä sekä hiihtolatu ja luistelukenttä talvisin, joita voimme hyödyntää. Ympärillämme on myös mahtavat ulkoilu- ja retkeilymaastot.

Meillä tarjotaan itsetehtyä terveellistä kotiruokaa.

Koska työskentelemme kahdestaan, meillä on mahdollista käyttää sijaista, jolloin vanhempien ei tarvitse itse etsiä varahoitopaikkaa hoitajan sairastuessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää?