Sihvonen Suvi

Kaupunginosa:Kello
Puhelinumero:044 239 5648
Sähköposti:naurunappulat@gmail.com
Nettisivusto:Instagram
Lemmikkieläimet:
Hinta:932€ (omavastuu max. 315€)
Lisätietoja:

Toimimme kahden hoitajan varhaiskasvatusryhmänä erillisessä toimitilassa Takkurannalla, lähellä koulua ja leikkipuistoa. Meille on lyhyt matka 4-tieltä, n. 500 metriä. 

Molemmet olemme koulutukseltamme lähihoitajia (lanu). Meillä on myös lisäkoulutuksia mm. Lapset puheeksi -menetelmäkoulutus, Suomen Ladun Metsämörri -ohjaajakoulutus, EA -koulutus. 

Toimintamme pienessä ryhmässä on kodinomaista, kiireetöntä ja lapsilähtöistä. Meille on tärkeää hyvä, luottamuksellinen yhteistyö perheiden kanssa. Meillä sylitellään paljon, lorutellaan, luetaan, lauletaan ja soitetaan, tehdään kynätehtäviä, pelaillaan,ulkoillaan, retkeillään ja liikutaan. Askartelemme ja leivomme vuoden ajat ja juhlat huomioiden. Lapsen omalle vapaalle leikille on runsaasti aikaa joka päivä. Lapsen kasvua ja kehitystä tuetaan yksilöllisesti heidän ikätaso ja mielenkiinnon kohteet sekä tarpeet huomioiden. Toimintaamme ohjaa Oulun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma. 

Tarjoamme itsetehtyä monipuolista laktoositonta kotiruokaa. Viljelemme itse käyttämämme perunan sekä marjoja. Pihamme on aidattu ja ympärillä paljon luontoa. Talvisin latu ja luistelukenttä ovat lähellä, joita voimme käyttää. Kerran viikossa käymme koululla salivuorolla liikkumassa. Linja-autolla pääsemme helposti mm. kirjastoon. 

Syksyn 2024 hoitopaikat ovat täynnä, mutta vapautuvia paikkoja voi kysellä milloin tahansa ja tulla myös tutustumaan meihin.