YhdistysHaluamme tarjota sinulle työtäsi rikastuttavaa koulutusta, muistoja lämmittäviä retkiä ja ilahduttavia vapaa-ajantoimintoja. Annamme neuvoa kokemustemme pohjalta yritystoimintaan, vertaistukea ja vinkkejä arkeen. Tarjoamme keskustelumahdollisuuden esim. yritystoiminnasta Facebook-ryhmässämme.

Sinun mielipiteesi ja ajatuksesi ovat meille tärkeitä. 

Oulun yksityiset päivähoitajat ry on perustettu 11.12.1984.  Yhdistyksen tarkoituksena on koota Oulun kaupungin ja lähikuntien alueilla toimivat yksityiset perhepäivähoitajat yhteiseen toimintaan. 


Yhdistyksen arvot

  • hyvinvoiva lapsi
  • luotettavuus 
  • laadukas varhaiskasvatus
  • ammatillisuus 
  • kasvatuskumppanuus perheiden kanssaPalvelemme jäseniämme toimimalla tiedonvälittäjinä uusille hoitajille sekä perheille ja kaupungin varhaiskasvatuksen muille toimijoille. Osallistumme opiskelijoiden koulutukseen pyrkimällä tarjoamaan harjoittelupaikkoja alan opiskelijoiden työssäoppimisjaksoille.

Pyrkimyksenämme on osaltamme olla tukemassa yksityisten perhepäivähoitajien korkeaa työmotivaatiota ja tuoda työhömme iloa mm. virkistystoiminnan ja koulutusten kautta.

Yhdistys järjestää säännöllisesti koulutuksia, retkiä ja vapaa-ajantoimintaa. Jäsenet voivat esittää mielipiteitään ja ehdotuksiaan sekä saada vertaistukea yhdistyksemme kokouksissa.

Jäsenet saavat yhdistyksen kautta mm. hoitosopimuskaavakkeen ja tiedon Verohallinnon vuosittain vahvistamasta hoitokuluvähennyksestä. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lisäksi jäsenet pääsevät hyödyntämään yhdistyksen tarjoamaa hoitopaikkavälitystä.


Valtakunnalliset yksityisten perhepäivähoitajien koulutus- ja neuvottelupäivät


Vuosittain järjestetään valtakunnalliset yksityisten perhepäivähoitajien koulutus- ja neuvottelupäivät, joissa koko maan yksityiset päivähoitajat voivat tavata toisiaan ja vaihtaa ajatuksiaan. Neuvottelupäivien ohjelmassa on asiantuntijoiden luentoja sekä vuosittaiset hoitomaksuneuvottelut. Neuvottelupäivien tuloksena paikalliset yhdistykset saavat uudet maksusuositukset, jotka ovat jokaisen jäsenen käytettävissä neuvottelupäivien jälkeen. Vuoden 2015 koulutus- ja neuvottelupäivät järjestettiin Oulussa 21.-22.3.2015.