Suomela Sari

Alue / kaupunginosaKempele / keskusta
Puhelinnumero040 595 3730
Sähköpostiosoitesari_suomela@hotmail.com
NettisivuFacebook.com/Yksityinen Perhepäivähoitaja Sari Suomela
LemmikkieläimetPerheessämme ei ole lemmikkieläimiä
Hinta
Erityistä/lisätietoja

Hei! 

Tervetuloa tutustumaan ja mukaan meidän iloiseen, leikkiväiseen porukkaamme 😊 

Meidän perheemme koostuu pojastamme, pian 5v. Tytöstämme joka on 2.luokalla koulussa; lomilla ja iltapäivisin meidän touhuissa usein mukana sekä minusta hoitajasta, Sarista :) Silloin tällöin ehtii nähdä myös miestäni Jonia. "Hoitoperheeseen" kuuluu vankasti myös hoidettavat lapset joiden kanssa tullaan kyllä hyviksi tutuiksi :) Lemmikkieläimiä meillä ei ole. 

Saimme tänä syksynä myös mahtavan uudistuksen ja helpotuksen perheille; nimetyn varahoitopäiväkodin, jota tarpeentullen voi käyttää. Max. 5 päivää /kuukausi.

 
Koulutukseltani olen lähihoitaja. Päiväkodissa yli 10 vuotta tehnyt työtä ennen omia lapsiamme. Päiväkodissa työn tekeminenkin on mukavaa työtä, mutta tässä pääsen yhdistämään sieltä saadut opit ja kodin pehmeyden :) Niinpä touhuamme monipuolisesti ja lasta eteenpäin vievästi, syömme monipuolista kotiruokaa ja huolehdin yksilöllisesti jokaisen levähdyksen/unen tarpeesta. Ulkoilemme säällä kuin säällä, mutta osaamme myös kurjina ilmoina keskittyä pitkäkestoisempaan toimintaan :) 

Kotoinen, joustava rytmi ja tuttu, turvallinen aikuinen aina lähettyvillä tekee meidän hoitopäivistä luonnollisesti eteneviä ja mukavia, lapset huomioonottavia :) 

Mukavaa meillä on yhdessä! Ihmetellään ,tutkitaan ja keskustellaan kaikesta, mitä näemme ja koemme. Luonto ja sen havainnoiminen on lempi puuhaamme. Vuoden juhlat rytmittävät vuottamme ja touhujamme mukavasti :) Otahan rohkeasti yhteyttä, mikäli etsitte lapsellenne kodinomaista hoitopaikkaa! :) 

T:Sari