Marjakangas Milla

Nimi:Milla Marjakangas
Alue. Eteläinen, pohjoinen jne:Eteläinen
Kaupunginosa:Kaakkuri
Puhelinumero:045 320 8826
Sähköposti:milla.marjakangas@gmail.com
Nettisivusto yms. linkit:Instagram.com/vegeperhepaivahoito
Hinta:884€
Erityistä/lisätietoja/esittely/oma teksti:

Moikka! 

Olen Milla, 25-vuotias lastenohjaaja ja yhden lapsen äiti Oulusta. 

Olen suorittanut lapsi- ja perhetyön perustutkinnon, eli minulla on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyys. Erityisen kiinnostunut olen monikulttuurisuustyöstä ja vaihtoehtopedagogiikoista, aiemmin olenkin ollut vaihdossa Hollantilaisessa yliopistossa ja työskennellyt Saksassa kaksikielisen montessoripäiväkodin opettajana.

Minulle tärkeää työssäni ja muutenkin elämässä ovat arvot kuten eettisyys ja ekologisuus. Tämän vuoksi tarjoan täysin kasvipohjaista lähellä tuotetuista raaka-aineista tehtyä ravitsemussuositusten mukaista kotiruokaa. Eettisyys ja ekologisuus ovat arvoja jotka näkyvät myös muualla toiminnassani; askartelussa ei käytetä eläinperäisiä tuotteita, kierrätetään ja käytetään pesua kestäviä pöytäluutuja ja käsipyyhkeitä.

Tarjoan laadukasta varhaiskasvatusta, jossa painottuu luonnon merkitys ja oppimisen ilo. Minulle tärkeää on se, että jokainen lapsi pääsee toteuttamaan itseään uteliaana tutkijana. Ulkoillaan paljon, tutkitaan meitä ympäröivää luontoa ja hyödynnetään sen tarjoamia materiaaleja esimerkiksi kädentöissä. Ohjatun toiminnan lisäksi täytyy toki olla aikaa vapaalle leikille, jota pyrin rikastamaan erilaisilla leikkivälineillä. Ajankohtaisiin teemoihin sopivien lelujen lisäksi hyödynnän toiminnassani montessoripedagogiikan mukaisia opettavaisia aisti- ja aktiivileluja.

Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kaakkurin vanhalla puolella. Alue on rauhallinen ja turvallinen, oman aidatun pihan lisäksi leikkipuistoja ja ulkoilualueita löytyy kävelymatkan päästä, eikä keskustaankaan ole bussiretkiä ajatellen pitkä matka..

Ryhmässä toteutetaan syksystä 2023 alkaen eläinavusteista pedagogiikkaa varhaiskasvatuskoira Boban avulla. Boba on 07/2023 syntynyt pieniamerikanpaimenkoira ja vasta tutustuu työtehtäviinsä ♡

Kokoaikaisen varhaiskasvatuksen hinta ryhmässäni on 884€, perheillä on oikeus kaupungin tarjoamaan palveluseteliin, jolloin perheille jää maksettavaksi ilmoitettujen tulojen mukainen omavastuu (min. 10€).

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan lapsellesi paikkaa ryhmästäni, laitathan minulle viestiä. Kerron mielelläni lisää :) 

Ryhmän löydät myös instagramista @vegeperhepaivahoito. Käyhän ihmeessä kurkkaamassa meidän touhuja sieltäkin!